ENERGETSKE VEŽBE

To su vežbe duboke telesne relaksacije i pokretanja sopstvene energije, a sve u cilju samoisceljenja. Ovaj sistem vežbi služi da se sve ono što je osvetljeno, svi negativni obrasci, uverenja, traume, preko fizičkog tela otpuste i da se svaka pozitivna, podržavajuća promena još brže i lakše u telo integriše

Energetskim vežbama se povećava protok energije, usklađuju se svi energetski centri, duša i telo se dovode u balans ne bi li stvorili platformu za skok u novo, bolje, sveže i podržavajuće.

Naše telo je superinteligentno. Preko njega se odvija glavna i iskrena komunikacija. Upravo preko tela dobijamo odgovore na sva naša pitanja, ukoliko znamo da ga svesno sledimo i slušamo.

Sve što potiskujemo, što želimo da zaboravimo ili imamo potrebu da negiramo, sve emocije koje nisu prerađene, sve naše impresije, traume se skladište u telu i iz dubine našeg bića nesvesno vibriraju i utiču na realnost koju živimo.

 

 

Činjenica je da telo ne možemo odvojiti od svoje duše, od svog emotivnog i mentalnog statusa. Kada nismo u skladu sa sobom, povrede su česte, bolovi učestali i rad samo na fizičkom nivou smanjuje kapacitet napretka u eliminaciji povrede ili bola.

Takođe, ukoliko radimo samo na mentalnom ili emotivnom nivou, a nema „jakog“ i protočnog fizičkog tela da to podrži i u sebe integriše, onda to nije završen posao. Rad samo na mentalno-emotivnom nivou donosi kratkotrajne i površne rezultate upravo zato što naša fiziologija nije usklađena sa tim. Isti problemi, situacije, misli i osećanja se vraćaju jer telo nije spoznalo tu promenu kao istinu, nije to u sebe integrisalo, a ono ne ume da laže. Upravo se zbog toga često i vrtimo u krug jer ne postoji sklad između duše i tela.

Rad sa telom na energetskom nivou i kroz energetske vežbe omogućava da se sve to što je u telu nataloženo otpusti, da se energija pokrene, da se pročisti i stvori prostor za nove pozitivne uvide i poglede na sebe i svet. Energetske vežbe upravo i stvaraju taj novi prostor u koji pokretom, afirmacijom, vizualizacijom i namerom utiskujemo novo seme bolje, pozitivnije energije koja će nam služiti kao pogon za lepši, prosperitetniji i ispunjeniji život.

Upravo zbog toga energetske vežbe pretstavljaju važan alat u okviru rada na sebi jer se tokom njihovog izvođenja otvara prostor da se na lagan i brz način dođe do novih uvida, spoznaja i promena koje vode do samoisceljenja.

Duša i telo su nedeljiva celina i samo objedinjenim, holističkim pristupom možemo napraviti kvalitetne i trajne promene!

Preporuka je da završite radionicu “5 principa pravilnog vežbanja”  pre nego što se odlučite da praktikujete Energetske vežbe.

Za sve vas koji se odlučite da radite sa mnom ENERGETSKE VEŽBE i prijavite se do 24. 01. pripremila sam poseban paket i popuste:

ČASOVI SE ODRŽAVAJU ONLINE TAKO DA SU DOSTUPNI SVIMA!

Trajanje časa:  45 min

Datum početka: 01.03.2023 u 19h / svake srede

Mesto: Zoom

Cena: 27€ mesečno

Jedan čas: 9€