Telo i rad sa telom su oduvek bili moja primarna zona interesovanja. Međutim, nakon petnaest godina rada u privatnoj praksi, a istovremeno prolazeći kroz sopstvene zdravstvene izazove, uvidela sam da je svaki bol, svaka patologija usko povezana sa našim emotivnim i mentalnim stanjem, negativnim uverenjima i ograničenjima koje smo sebi nametnuli.

Svaki bol je alarm, povreda je alarm.

Kroz bol naše telo progovara jer nismo u kontaktu sa sobom, ne živimo po meri svoje duše. I tek kada se taj kontakt uspostavi, stvaraju se uslovi za istinski oporavak, za život bez bola, slobodu pokreta, slobodu duha, nov, pozitivan pogled na svet!

Ne smatram da preporuke konvencionalne medicine treba ignorisati – ja sam za sveobuhvatni pristup, spoj konvencionalne medicine i nekonvencionalnih učenja. Pristup u kojem ćemo posmatrati čoveka kao celinu, ne odvajajući telo od emotivnog i mentalnog stanja, energije, jer mi sve to jesmo. Na taj način, koristeći najbolje od svega ponuđenog, pravimo korenitu promenu iznutra ka spolja!

Ukoliko želiš da:

  • Pravilno vežbaš, popraviš svoju posturu i oslobodiš se bola,
  • Koristiš Bahove kapi i tako rešiš svoje mentalno-emotivne blokade zbog kojih se stalno vrtiš u krug,
  • Tretmanom Intuitive Healinga brzo i lako spoznaš i otkloniš sve prepreke koje te onemogućavaju da ideš kroz život slobodno,
  • Radiš na sebi na sveobuhvatan način, iznutra ka spolja i spoznaš sebe, svoje potrebe, želje, čuješ zov svoje duše,
  • Želiš da se opustiš i živiš SLOBODNO, da imaš kompletniji i srećniji život i neke nove, lepe i inspirativne trenutke i preokupacije,

TU SAM ZA TEBE! IZABERI SVOJU AVANTURU! 

SPREMNA SI!

MOJA PRIČA

Biografija

Moje ime je Nataša Stefanović. Završila sam više strukovne studije, smer – strukovni fizioterapeut. Od 2007. godine sam zaposlena u ordinaciji „Leđa i vrat” u Beogradu. Svoje znanje nastavljam da nadograđujem i u svoju praksu implementiram tehnike naučene na mnogim edukacijama i kursevima kako u svetu, tako i kod nas. Sertifikovani sam Stott pilates instructor od 2016. godine, Schroth terapeut od 2017. godine.

Iste te godine u Madridu pohađam edukaciju Polestar pilates škole Pilates Adaptations for People with Scoliosis, tehnike koja spaja Schroth i pilates metode u celinu, u cilju što sigurnijeg i lekovitijeg  vežbanja namenjenog osobama koje imaju deformitete kičme. Kurs Scientific Exercise Approach to Scoliosis, ISICO (Italian Scientific Spine Institute) pohađam 2019. godine na kome dobijam još veće znanje i širu sliku u pogledu lečenja deformiteta kičme.

Bahov sam praktičar i Intuitive & Success Coach.